Recordaantal deelnemers voor Voka zomerstages

117 politici stropen de mouwen op en draaien een dag mee op de werkvloer

Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen, brengt 117 politici deze zomer naar de bedrijfsvloeren. Tijdens een Voka zomerstage draait een politica/politicus een dag mee in de bedrijfsactiviteit van een Vlaamse onderneming. Op de eerste zomerstage hielp partijvoorzitter Conner Rousseau bij Sportpaleis Group een concert van Natalia in goede banen leiden. De zomerstages lopen heel de zomer lang tot midden september.

Met 117 ingeschreven politici bereiken de Voka zomerstages een record. De deelnemers aan de stage komen uit het Vlaams parlement, de Kamer, het Europees parlement en het Brussels parlement. Ook de premier, 18 ministers en 5 partijvoorzitters maken deze zomer hun agenda vrij om een stage te volgen op de werkvloer.

We willen van de zomermaanden gebruikmaken om bruggen te slaan tussen de politiek en de bedrijfsvloeren. Politici kunnen aan den lijve ervaren wat de relance van onze economie inhoudt. De Voka zomerstages zorgen voor een verfrissende kijk op ondernemen in Vlaanderen en Brussel. We zijn blij dat we een recordaantal deelnemers hebben kunnen overtuigen met daarbij ook heel wat Franstalige politici en Europese parlementsleden”, zegt Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder van Voka.

Geïnteresseerd om verslag uit te brengen van een Voka zomerstage? Contacteer ons.

Eric Laureys

Eric Laureys

Woordvoerder, Voka vzw

Conner Rousseau (voorzitter Vooruit), Jan Van Esbroeck (ceo Sportpaleis Group), Hans Maertens (Voka)
Conner Rousseau (voorzitter Vooruit), Jan Van Esbroeck (ceo Sportpaleis Group), Hans Maertens (Voka)

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka vzw

Voka is het Vlaams netwerk van ondernemingen. Voka vertegenwoordigt meer dan 18.000 bedrijven in Vlaanderen en Brussel, goed voor 65% van de private werkgelegenheid, 70% van de toegevoegde waarde en 80% van de export.

Voka gelooft in ondernemerschap dat de hele maatschappij vooruithelpt. Samen zorgen wij dat ondernemerschap hier groeit en bloeit, omdat wij daar allemaal beter van worden. 

Voka is dé groeimotor van de durvers, de blijvers en de groeiers. Met onze 18.000 leden zijn wij samen het grootste ondernemersnetwerk van Vlaanderen.


Contact