Laureaten Trends Gazellen Ambassadeurs 2021

Tarzan & Jane, Skyhaus en Galapagos

De Gazellen 2021 zijn onderverdeeld in verschillende categorieën:

  • Grote ondernemingen: Galapagos
  • Middelgrote ondernemingen: Skyhaus
  • Kleine ondernemingen: Tarzan & Jane

Ter gelegenheid van deze verjaardag editie, wordt dit jaar ook een Super Gazelle geëerd. Dit wilt zeggen, een onderneming die over de laatste 20 jaar de grootste groei in Vlaanderen gegenereerd heeft. Galapagos ​ is aangeduid als Super Gazelle.

"Voka feliciteert de nieuwe Gazellen en de Super Gazelle en is fier op onze groeibedrijven. Sterke groeibedrijven en hun medewerkers vormen de motor van de Vlaamse economie. Groeien in een coronajaar is een bijzondere prestatie. Ik roep de Vlaamse regering op om er alles aan te doen opdat onze groeibedrijven in Vlaanderen verankerd zouden blijven", zegt Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder van Voka.

Trends en Trends-Tendances organiseren dit jaar voor de 20e keer de uitreiking van de Trends Gazellen, samen met Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen. Deze snelgroeiende bedrijven of 'Gazellen' zijn telkens sterke en competitieve bedrijven die het ondernemersklimaat in Vlaanderen positief beïnvloeden.

"Voor Voka is het geen toeval ​ dat de Gazellen inzetten op digitalisering, duurzaamheid en welzijn. Dat zijn de groeidomeinen waar we in Vlaanderen de komende jaren op willen inzetten. Ook in ons Voka Plan Samen Groeien schuiven we deze sectoren als speerpunten van nieuwe groei naar voren”, besluit Hans Maertens.

Woensdag 21 april vond de prijsuitreiking Trends Gazellen 2021 voor Vlaanderen plaats tijdens een speciale TV-uitzending op Kanaal Z. 

Herhaling van deze uitzending op Kanaal Z op donderdag 22/4 (8h – 12h – 18h) en vrijdag 23/4 (8h – 12h – 18h)

Voor bijkomende informatie : 

Het volledige dossier Gazellen Ambassadeurs 2021

Redactie: Kurt De Cat - Trends journalist - +32 477 05 52 89 - kurt.de.cat@trends.be

Eric Laureys

Eric Laureys

Woordvoerder, Voka vzw

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka vzw

Voka is het Vlaams netwerk van ondernemingen. Voka vertegenwoordigt meer dan 18.000 bedrijven in Vlaanderen en Brussel, goed voor 65% van de private werkgelegenheid, 70% van de toegevoegde waarde en 80% van de export.

Voka gelooft in ondernemerschap dat de hele maatschappij vooruithelpt. Samen zorgen wij dat ondernemerschap hier groeit en bloeit, omdat wij daar allemaal beter van worden. 

Voka is dé groeimotor van de durvers, de blijvers en de groeiers. Met onze 18.000 leden zijn wij samen het grootste ondernemersnetwerk van Vlaanderen.


Contact